Allt för din skönhets skull i Lidingö. Vi på Cema Hairstudio erbjuder de flesta skönhetsbehandlingar från topp till tå. Vårt mål är att alla kunder ska bli nöjda och känna sig väl behandlade.
VAXNING

VAXNING

Priser

VAXNING

VAXNING

Att tänka på inför brasiliansk vaxning: För att uppnå bästa resultat är det viktigt att hårlängden är ca 2-5 mm långt, vilket motsvarar ca 14 dagars utväxt efter rakning. Du kan testa om håret är tillräckligt långt genom att försöka få ett nyptag om det.

Nedan följer några punkter som är viktiga inför en vaxning.

 • Var nyduschad. Det är viktigt med god hygien vid brasiliansk vaxning.
 • Hår som är över 6mm långt bör ansas först för att underlätta vaxningen.
 • Har du någon form av infektion, sår, sprickor eller blåsor i underlivet ska du avvakta med vaxning tills efter läkning.

Vi utför behandling endast på kvinnor.
När är det dags för upprepad vaxning?

Vi rekommenderar att du vaxar dig var 4-5:e vecka. Det hårfria resultatet optimeras med upprepad vaxning och även smärtan avtar vid själva vaxningen. Väntar du för länge kommer håret hinna rota sig och känslan kommer vara lik den första vaxningen.

Regelbunden brasiliansk vaxning medför glesare hårväxt samt att hårstråna blir tunnare.

Resultatet efter upprepad vaxning förbättras på grund av att hårstråna vid befinner sig i olika växtfaser vid ett vaxningstillfälle. Detta innebär att vissa hårstrån inte har hunnit nå till hudytan och kommer att fortsätta växa. Dessa strån kommer att följa med vid nästa vaxning.

Att tänka på efter brasiliansk vaxning:

Du bör undvika direkt solljus, solarium, träning, tajta kläder samt pool med klorerat vatten i minst 24 timmar efter brasiliansk vaxning. Tänk på att hårsäckarna är öppna då och mer mottagliga för bakterier. Undvik även parfymerade hudvårdsprodukter. och använd helst bomullstrosor.

För vissa personer kan hudirritation eller lindrig rodnad uppstå. Detta lägger sig inom ett par dygn.

Graviditet och menstruation:

Graviditet och menstruation är inget hinder inför en brasiliansk vaxning. Använd tampong i samband med menstruation vid vaxningstillfället. Smärtkänsligheten kan vara högre än vanligt vid dessa tillfällen.
Gör det ont?

Första varningstillfället kan upplevas mer smärtsamt på grund av att hårstråna är grövre och sitter hårt i hårsäckarna. Om du upprepar vaxningen regelbundet (var 4-5:e vecka) kommer hårstråna så småningom bli tunnare och inte sitta lika hårt i hårsäckarna. Detta medför att också att smärtan blir mindre än vid första vaxningstillfället.
LYCON’s remsfria vaxer:

Vi arbetar med LYCON’s remsfria vaxer som tar bort även korta hårstrån. Dessutom upplever många kunder stor skillnad jämfört med andra behandlingar när det gäller smärta. Många beskriver LYCON’s vaxbehandlingar som nästintill smärtfria. Kunderna har även märkt stor skillnad vad gäller hudreaktioner och upplever mindre rodnad, blåmärken och andra skador på huden som följd av behandlingen.

FRANSFÖRLÄNGNING

FRANSFÖRLÄNGNING

Priser

FRANSFÖRLÄNGNING

FRANSFÖRLÄNGNING

Behandlingen är helt smärtfri och det börjar med att med hjälp av fransstylisten lägger upp en kundanpassad plan, det är då man kommer överens om längden och formen på fransarna man önskar.

Fransförlängning med singel fransar innebär att fransstylisten arbetar noggrann med separering på dina egna fransar och applicerar en enda extensionfrans per naturlig frans.

Den här metoden gör att man kan bära extensions kontinuerlig utan att ge skador på de naturliga fransarna.

Det är naturlig och normalt att tappa naturliga fransar och då automatiskt följer med din extensionsfrans. därför det rekommenderas återbesök för en påfyllning minst var 3:e vecka.

Vi jobbar med luxurious Lashes produkter deras produkter är av högsta kvalite och säkerhet, uppfyller höga krav och levererar produkter av högsta klass.

Fördelar men Fransförlängning:

 • Maximalt förstorande för ögat
 • Möjlighet att forma ögat
 • Naturliga fylliga och långa fransar.
 • Mascaraeffekt
 • Fransmarkering.
3D-BRYN KOSMETISK TATUERING

3D-BRYN KOSMETISK TATUERING

Priser

3D-BRYN KOSMETISK TATUERING

3D-BRYN MICROBLADING

Även kallad för kosmetisk tatuering, proceduren går ut på att göra små, tunna skärningar i huden för att föra in pigment i huden. Resultaten syns på en gång och varar mellan tre till fyra år, det är olika på alla människor. Behandlingen tar nästan två timmar och är smärtfri. Inom tre eller sex månader efter behandlingen bokas en återbesök för att kontrollera om det behövs en korrigering det innebär att det kanske måste göras en påfyllning för sista gång. Och det ingår i grundpriset.

Fördelar med 3D-bryn microblading:

 • Få form och intensitet på dina ögonbryn
 • Alltid fint målade och fräscha bryn
 • Du slipper måla dina bryn varje dag
 • Det får dig att se piggare och ungdomligare ut.
 • Ökar din självförtroende.